Get Instant Quote

Eksklusivt prosjekt med høye hæler i aluminium

Vi har jobbet med denne motekunden i tre år, og produsert high-end høye hæler i aluminium som selges i Frankrike og Italia. Disse hælene er laget av Aluminium 6061, kjent for sine lette egenskaper og livfulle anodisering.

Behandle:

CNC-bearbeiding: Presisjonslaget med digitalt kontrollerte verktøy, med spesielle buefunksjoner for en raffinert finish.

Anodisering: Tilgjengelig i minst syv farger, inkludert hvit, svart, beige, kabaret, grønn og blå, og tilbyr en rekke fantastiske alternativer.

Fordeler med aluminiumsmaskinerte høye hæler:

Designfleksibilitet: CNC-bearbeiding muliggjør intrikate former og unike mønstre, noe som muliggjør innovative og stilige design.

Anodiseringsalternativer: Velg mellom ulike farger og utførelser, for eksempel matt eller blank. Anodiserte overflater kan også struktureres for bedre grep og komfort.

Komfort og slitestyrke: Selv om aluminium er stivt, sikrer ergonomisk design eller ekstra demping økt komfort.

Lett: Aluminiums lette natur gjør hælene lettere å bruke, en stor fordel i forhold til tradisjonelle materialer.

Bærekraft: Resirkulerbare materialer og miljøvennlige anodiseringsprosesser appellerer til miljøbevisste forbrukere.

Sammenleggbar design: Disse hælene kan foldes under skoen, forvandle seg mellom høye hæler og flate hæler, og imøtekomme de allsidige behovene til forskjellige forbrukere. Dette forenkler også logistikk og transport.

Om FCE

FCE ligger i Suzhou, Kina, og spesialiserer seg på et bredt spekter av produksjonstjenester, inkludert sprøytestøping, CNC-maskinering, metallproduksjon og boksbyggende ODM-tjenester. Vårt team av hvithårede ingeniører bringer omfattende erfaring til hvert prosjekt, støttet av 6 Sigma ledelsespraksis og et profesjonelt prosjektlederteam. Vi er forpliktet til å levere eksepsjonell kvalitet og innovative løsninger skreddersydd for dine spesifikke behov.

Partner med FCE for dyktighet innen CNC-maskinering og utover. Teamet vårt er klare til å hjelpe med materialvalg, designoptimalisering og sikre at prosjektet ditt oppnår de høyeste standardene. Oppdag hvordan vi kan bidra til å bringe din visjon til live – be om et tilbud i dag, og la oss gjøre utfordringene dine til prestasjoner.

høy hæl
høy hæl 1

Innleggstid: 26. september 2024